Bestraten als stratenmaker in Gennep

In Gennep hebben wij al verschillende stukken straatwerk gelegd, naar tevredenheid van de klant. Tuintjes, inritten, uitritten en bijvoorbeeld ook grotere parkeerplaatsen bestraten kunnen wij geheel op ons nemen. Wij zijn in staat om het hele project over te nemen; zowel het uitgraven, afvoeren van eventuele oude klinkers en grond, het aanvoeren van gebroken puin en nieuw zand en het bestraten van de oppervlakte.

Bij de projecten in Gennep zijn wij veelal met twee of meer stratenmakers komen bestraten. Daarlangs hebben wij vaak gebruik kunnen maken van flexibele stratenmakers die de stenen komen bijzetten wanneer het tijd is om de bestrating te leggen. Het bestraten van de oppervlakte is namelijk maar een klein gedeelte van het werk, het voorbereiden van de ondergrond waarop de bestrating komt te liggen is namelijk het grootste en voornaamste werk. De ondergrond maakt namelijk het verschil tussen bestrating die voor jaren goed ligt en bestrating die binnen de kortste keren verzakt. Wij zetten ons altijd volop in om ervoor te zorgen dat dat laatste niet gebeurd.

Hieronder zijn foto’s toegevoegd van onze stratenmakers werkzaamheden tijdens het bestraten van inritten en tuintjes in Gennep. Deze foto’s geven goed weer wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hebben geregeld dat mensen uit Gennep ons vragen om te kijken of wij hun tuin of inrit kunnen bestraten. Wij hebben jaren en velen projecten ervaring als stratenmaker zodat u dit met een gerust hart aan ons over kunt laten. Of u nu sierbestrating, klinkers, tegels, natuursteen of waaltjes als bestrating wilt hebben in uw tuin, wij zijn de stratenmaker waaraan u dit project kan toevertrouwen.

Wij zijn ook in Gennep inzetbaar voor verschillende klussen waaronder het verrichten van stratenmaker werkzaamheden.