Grondverzet tuin uitgraven in Nijmegen

Wij zijn volop bezig met het uitvoeren van graafwerkzaamheden, ook in de omgeving Nijmegen. Vaak wil de klant dat wij hun tuin uitgraven om vervolgens later de tuin om te kunnen toveren tot hun paradijs. Daar doen wij het voor; een klant die met een wens bij ons komt en die wij kunnen helpen om die wens uit te laten komen.

F. de Waal Grondverzet en Bestratingen heeft de grondverzet werkzaamheden uitgevoerd door het uitgraven van een tuin in Nijmegen. Dit project vond plaats in Nijmegen in een tuin waarbij wij vakkundig de tuin hebben ontgraven met een kraan en shovel.

Deze klus laat erg goed zien wat wij voor u kunnen betekenen. Wij komen vaak bij mensen thuis in Nijmegen waar dat de toegang tot de tuin erg krap is. Dit is een uitdaging bij de grondverzet werkzaamheden. Wij hebben de benodigde materialen zoals een kleine kraan waarmee we erg wendbaar zijn in kleine tuintjes en een kleine shovel waarmee het uitgraven en andere grondverzet werkzaamheden in de tuin snel zijn gebeurd. Dit zelfs terwijl de tuin zich in een krap op elkaar bebouwd gebied als Nijmegen bevindt. Dit is geen probleem voor F. de Waal Grondverzet en Bestratingen.

Wij zijn ook in Nijmegen inzetbaar voor verschillende klussen waaronder het verrichten van grondverzet werkzaamheden.