Stratenmaker werkzaamheden aan bestrating in Nijmegen

Of het nu winter of zomer is, geregeld worden wij ingeschakeld om de bestrating te verzorgen van bijvoorbeeld een inrit, uitrit of tuin in de omgeving Nijmegen. Mensen willen graag dat het aanleggen van hun bestrating geheel uit handen wordt genomen en schakelen dan een stratenmaker in. Wij zien het dan als een uitdaging om als stratenmaker aan de slag te gaan en om de bestrating er vakkundig erin te leggen. Wij doen het erom dat de klant een gedegen stuk straatwerk aangelegd krijgt waar hij geheel tevreden mee is. Voor minder doen wij het niet!

F. de Waal Grondverzet en Bestratingen heeft als stratenmaker de bestrating gelegd van een inrit in Nijmegen. Dit project vond plaats in Nijmegen waarbij wij vakkundig de inrit hebben bestraat met klinkers, om nog jaren plezier van te kunnen hebben! Hierbij hebben wij ook de oude klinkers afgevoerd en de benodigde zand en gebroken puin aangevoerd. Zo hebben wij de klant zoveel mogelijk kunnen ontlasten van het nodige regelwerk.

Deze klus geeft goed weer wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hebben geregeld dat mensen uit Nijmegen ons vragen om te kijken of wij hun tuin of inrit kunnen bestraten. Wij hebben jaren en velen projecten ervaring als stratenmaker zodat u dit met een gerust hart aan ons over kunt laten. Of u nu sierbestrating, klinkers, tegels, natuursteen of waaltjes als bestrating wilt hebben in uw tuin, wij zijn de stratenmaker waaraan u dit project kan toevertrouwen.

Wij zijn ook in Nijmegen inzetbaar voor verschillende klussen waaronder het verrichten van stratenmaker werkzaamheden.